Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vydíral mladou ženu

KLADNESKO - Poznáte muže na fotografii, kontaktujte ihned Policii ČR. 

Kriminalisté řeší případ z 12. listopadu 2015, kdy v odpoledních hodinách došlo v lesoparku u Kožovy hory k napadení a následnému vydírání třiatřicetileté ženy. Ta šla po půl čtvrté na procházku s kočárkem po lese ve výše zmiňované lokalitě, když se z ničeho nic zezadu přiblížil zatím nezjištěný muž, který se jí začal dotýkat. Poškozená se násilníka snažila odstrčit rukama a při ataku chránila i svou osmiměsíční dceru v kočárku. Ženě se po několika okamžicích podařilo muže odehnat a z místa odešla. Ke zranění ani k jiné újmě na majetku nedošlo.

K popisu můžeme uvést:

Jednalo se o muže ve věku kolem 35 let, štíhlé, až hubené postavy, kolem 170 cm vysoký, bílé pleti. Vlasy měl hnědé, česané na patku. Tvář hladkou, bez vousů. Oblečen byl do dvoudílných tmavě modrých montérek a vesty s kapsami, barvy khaki. Hovořil plynně česky, bez přízvuku.

Muž se s největší pravděpodobností pohyboval pěšky. Vzhledem k tomu, že v daném čase se v místě pohybovalo větší množství chodců, tak i cyklistů, žádáme případné svědky, aby kontaktovali policii.

Policistům se podařilo na základě výpovědi poškozené ženy sestavit identikit výtržníka. Pokud muže na obrázku poznáte, kontaktujte prosím kterékoli policejní oddělení, či kriminalisty Služby kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Kladno na telefonním čísle  974 873 374, nebo využijte bezplatnou tísňovou linku 158.

Případ je nyní prošetřován jako podezření z trestných činů vydírání a výtržnictví, za což pachateli hrozí trest odnětí svobody až na čtyři roky.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
18. listopadu 2015

Odkazy do noveho okna

identikit Kožova hora

identikit Kožova hora 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem