Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vydával se za pracovníka pojišťovny

KROMĚŘÍŽSKO: Třiaosmdesátiletou ženu připravil o sto tisíc korun. 

Včera odpoledne zazvonil u dveří rodinného domu třiaosmdesátileté ženy z Kroměříže neznámý muž. Řekl, že jí nese dva tisíce korun, ale má jen pětitisícikorunovou bankovku a tři tisíce korun potřebuje vrátit. Shodou okolností paní očekávala vyplacení pojistky, a proto si myslela, že se jedná o zaměstnance pojišťovny. Muž jí navíc její domněnku potvrdil. Šla s ním tedy do obývacího pokoje, tam mu dala tři tisíce korun a on pak z domu odešel. Ihned po jeho odchodu seniorka zjistila, že ze skříně v obývacím pokoji zmizela obálka se sto tisíci korunami.

 

V souvislosti s touto krádeží nyní pátráme po muži ve věku čtyřicet až padesát let, který je asi 180 centimetrů vysoké zavalité postavy. Na hlavě měl černou čepici tzv. bekovku. Byl bez vlasů, je možné, že je měl vyholené. Oblečen byl do černé bundy a modrých riflí. Na nohou měl tmavé boty. Mluvil česky, bez přízvuku.

 

Vzhledem k tomu, že se podařilo vytvořit identikit neznámého, žádáme o pomoc při určení totožnosti tohoto muže také veřejnost. Informace nám mohou občané poskytnout na kterémkoliv obvodním oddělení Policie ČR nebo na bezplatné lince 158.

 

5. května 2016, por. Mgr. Simona Kyšnerová

 

Odkazy do noveho okna

identikit

identikit 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem