Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 

Vybavení jednotlivých vozidel v civilním provedení zvláštním výstražným zařízením

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žadatel požádal o následující informace:

1) Zda je v platnosti rámcová dohoda na vybavování jednotlivých vozidel v civilním provedení zvláštním výstražným zařízením (zvláštní výstražné světelné zařízení doplněné o zvláštní výstražné zvukové znamení)?

2) Jaký způsobem se postupuje při výběru dodavatele zvláštního výstražného zařízení při vybavování jednotlivých vozidel v civilním provedení zvláštním výstražným zařízením (zvláštní výstražné světelné zařízení doplněné o zvláštní výstražné zvukové znamení)?

3) Kam a jakým způsobem je možno zaslat obecnou nabídku produktů pro vybavování jednotlivých vozidel v civilním provedení zvláštním výstražným zařízením?

Policie České republiky jako povinný subjekt podle § 2 odst. 1 zákona č. 106/1999 Sb. žádost posoudila a k jednotlivým dotazům žadateli sdělila:

ad 1) V současné době není žádná rámcová dohoda na vybavování jednotlivých vozidel v civilním provedení zvláštním výstražným světelným a zvukovým zařízením jako samostatným doplňkovým zařízením centrálně uzavřena.

ad 2) Zvláštní výstražné světelné a zvukové zařízení se samostatně centrálním nákupem nepořizuje a je vždy součástí veřejných zakázek na nákup vozidel. Zařízení se nakupuje od dodavatele vozidla jako volitelná výbava.

ad 3) Informativní a nezávaznou nabídku produktů pro vybavení vozidel zvláštním výstražným světelným a zvukovým zařízením lze, včetně jejich technických parametrů a homologací, zaslat na Ředitelství finanční a majetkové správy Policejního prezidia ČR.

pplk. Mgr. Lucie Dvořáková, 4. 10. 2022

vytisknout  e-mailem