Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vražda ve stádiu pokusu - aktualizace II

Kriminalisté pátrají po nebezpečném muži, který je ozbrojený nožem a je podezřelý z vraždy ve stádiu pokusu. 

V souvislosti s prověřováním závažného trestného činu pátrají kriminalisté krajského ředitelství po devětadvacetiletém muži. Ten je podezřelý ze spáchání trestného činu vražda ve stádiu pokusu. Incident se stal ve čtvrtek 20. srpna na Žižkově v odpoledních hodinách. Hledaný nožem zaútočil na poškozeného a způsobil mu bodnořezná poranění v oblasti krku. Poté z místa činu utekl neznámo kam. Podezřelý má plnoštíhlou, přibližně 170 cm vysokou postavu.

Pokud víte, kde se zdržuje, neprodleně prosím, kontaktujte linku tísňového volání 158. Zároveň touto cestou apelujeme i na samotného podezřelého, aby se ve svém vlastním zájmu přihlásil na jakoukoli policejní služebnu, či kontaktoval operátory linky 158.

Prověřování tohoto závažného trestného činu je na samém prvopočátku, proto jakákoli další poskytnutá informace by mohla narušit účel vyšetřování a řádné objasnění věci.

Upozorňujeme občany, aby osobu nezadržovali a vyčkali na příjezd policejních hlídek.

por. Mgr. Jan Rybanský – 22. srpen 2020

Aktualizace: Dnes po šesté hodině ráno se podezřelý muž sám dostavil na policejní služebnu v Praze 3. Děkujeme všem, kteří této relaci věnovali pozornost.

por. Mgr. Jan Rybanský - 24. srpen 2020

Aktualizace II : Kriminalisté krajského ředitelství dnes před polednem sdělili devětadvacetiletému muži obvinění pro trestný čin vražda, pokud bude odsouzen, hrozí mu až osmnáctiletý trest odnětí svobody. V průběhu několika hodin pak bude podán podnět na jeho vzetí do vazby. Ve věci nadále probíhají standardní úkony trestního řízení.

por. Mgr. Jan Rybanský - 24. srpen 2020

vytisknout  e-mailem