Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vražda Soni Illeové - identikit

Jihočeští kriminalisté žádají, aby se přihlásily ženy, které mohly být obtěžovány mužem na portrétu.  

20. prosince to budou čtyři roky, co oznámil pohřešování své ženy, Soni Illeové její manžel. Po všech bezvýsledných pátracích akcích, zejména v okolí Jindřichova Hradce, objevil její tělo prvního března roku 2009 náhodný chodec v řece Nežárce. Kriminalisté strávili vyšetřováním tohoto případu tisíce hodin, opakovaně vyzývali veřejnost k možným svědectvím a zapojili ji tak do pátrání. Provedli stovky výslechů osob. Zatím se kriminalistům nepodařilo vraha dopadnout.


Kriminalisté v souvislosti s tímto případem připravili pro veřejnost identikit muže, který by mohl mít s případem spojitost. Identikit by měl na více jak 90 procent odpovídat skutečné podobě muže. Ten by měl být 170 cm vysoký, kratších, tmavších vlasů, ve věku kolem 50 let.
Kriminalisté předpokládají, že mohl ve městě a v okolí Jindřichova Hradce kontaktovat nebo i obtěžovat ženy a to v uplynulých pěti letech. Také mohl ženy se sexuálním podtextem napadat.

Identikit 2.pdf

Identikit 1.pdf


Kriminalisté tak žádají všechny ženy, které muž mohl nějakým popsaným způsobem obtěžovat, aby se jim ozvaly na lince 158 nebo přímo vyšetřujícím kriminalistům na tel. 974 221 472. Jde o velmi citlivou záležitost pro napadené ženy, mohou tak i na tel. čísle zanechat vzkaz či hovořit s kriminalisty telefonicky anonymně.
Kriminalisté také samozřejmě přivítají od veřejnosti jakékoliv informace k tomuto stále otevřenému případu.
 

mjr. Mgr. Jiří Matzner, pisjc@mvcr.cz

18. listopadu 2012 

vytisknout  e-mailem