Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vozidlo plné opilých výrostků havarovalo přes střechu

ZLÍNSKO: Prozatím není jasné, kdo z nich řídil. 

Dopravní policisté prověřují okolnosti havárie Škody Felicia, k níž došlo v sobotu čtyřicet minut po půlnoci v Lukově. Teprve osmnáctiletý řidič nezvládl projet zatáčkou, dostal smyk, vyjel vpravo mimo vozovku a převrátil se s vozidlem přes střechu a zpět na kola. Při havárii utrpěli všichni tři opilí spolujezdci lehká zranění, přesto po nehodě z místa havárie odešli. Škoda na vozidle je předběžně vyčíslena na deset tisíc korun.

Čtyři mladíci ve věku do devatenácti let se rozhodli vyjet si na diskotéku do Zlína. Tři z nich byli opilí. Devatenáctiletý majitel vozidla nadýchal více než dvě promile alkoholu, ostatní nadýchali více než 1,5 promile alkoholu. Po havárii vozidla u Lukova všichni opilí výrostci z vozidla odešli a vydali se pěšky směrem na Zlín. Jediný střízlivý, osmnáctiletý mladík, ve vozidle zůstal. Nepředložil však policistům řidičský průkaz, protože teprve před pár dny složil v autoškole závěrečnou zkoušku. Policisté z Fryštáku mladé muže, kteří v autě jeli, po chvíli našli a přivedli zpět.

Přesnými okolnostmi havárie a zejména skutečností, který z cestujících ve vozidle řídil, se nyní zabývají dopravní policisté.

14. března 2018, nprap. Monika Kozumplíková

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem