Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vozidla Š Kodiaq, skrytý dohled, technika

Zveřejnění podle ustanovení § 5 odst. 3 zákona č. 106/1999 Sb. 

Žádost a odpověď:

1. Počet vozidel značky Škoda Kodiaq vykonávající skrytý dohled v Moravskoslezském kraji včetně jejich barvy a motorizace.
2. Působnost těchto vozidel (konkrétní okres nebo celý kraj)
3. Jakou techniku pro skrytý dozor jsou vozidla značky Škoda Kodiaq vybaveny: Rada, kamera popř. další technika včetně bližší specifikace (radar Ramer, Laserové zařízení apod.)“

Povinný subjekt žádost posoudil a poskytuje Vám všechny vyžádané informace (odpovědi):

Vzhledem k zaměření Vašich dotazů sdělujeme, že na bezpečnost silničního provozu dohlíží v rámci krajského ředitelství čtyři vozidla značky Škoda Kodiaq, která využívá služba dopravní policie. Tři vozidla jsou v černé barvě a jedno v barvě šedé. U tří vozidel je motorizace motorizace 2.0 TSI 140 kW, u čtvrtého vozidla je motorizace 2.0 TDI 140 kW. Tři vozidla dohlíží na bezpečnost silničního provozu v celém územím obovodu krajského ředitelství, jedno vozidlo působí v územním obvodu Městského ředitelství policie Ostrava. Jedno vozidlo disponuje silničním rychloměrem RAMER10 C a kamerou MiVue C380 DUAL. Kamerou rovněž disponují další dvě vozidla. Čtvrté vozidlo není uvedenou technikou vybaveno.

vytisknout  e-mailem