Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vnikl do dílen

LITOMĚŘICKO – Zajímalo ho nářadí. 

Až tři roky může strávit za mřížemi 27letý muž, který se měl vloupat v malé obci na Roudnicku do dílen u rodinného domu. V první polovině prosince 2018 měl odcizit z dílen motorovou pilu, svářečku a různé ruční nářadí. Odcizený lup měl prodat a utržené finanční prostředky užít pro svou potřebu. Majiteli objektu způsobil škodu za několik tisíc korun. V uplynulých dnech mu policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu krádeže a porušování domovní svobody.

Neuzamčený přívěs zmizel

Štětští policisté pátrají po přívěsném vozíku a jeho „novém majiteli“. Neuzamčený přívěsný vozík zmizel počátkem tohoto týdne z oploceného pozemku u domu. Neznámý lapka se vozíku v hodnotě 9 tisíc korun zmocnil po nadzvednutí oplocení. Po pachateli krádeže a odcizeném vozíku policisté pátrají.

Nález zatajil

Ve středu 20. února 2019 v době po 15té hodině si neznámý nepoctivec přisvojil mobilní telefon na parkovišti Mírového náměstí v Litoměřicích. Přístroj nalezl na střeše automobilu, kde ho zapomněl poškozený. Škoda je odhadnuta na více než 6 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají.

Litoměřice, 22. 2. 2019, nprap. Pavla Kofrová

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Litoměřice

tel.: +420 974 436 207

email: krpulk.kr.pis.lt@pcr.cz

vytisknout  e-mailem