Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání na Klatovsku

Do dílny i rekreačních objektů 

    V obci u Švihova vnikl neznámý pachatel v době od 27. února do 30. března letošního roku do rekreační chaty a odcizil různé potraviny, dva spací pytle, čtyři prošívané deky, sadu nožů, klec na ptactvo a další věci. Dále vnikl do kůlny u chaty a odcizil rozvaděč a 40 m kabelu. Poškozené majitelce vznikla škoda ve výši 13 360 Kč.
    Policisté na obvodním oddělení Švihov přijali další oznámení vloupání do domu. Neznámý pachatel v uplynulých pěti měsících vnikl v obci u Měčína do rekonstruovaného domu, kde odcizil vanu, umyvadlo, vrtačku, přímočarou pilu, křovinořez a kabely. V tomto případě činí škoda 8 600 Kč.
     Na Horažďovicku vnikl neznámý pachatel v noci z 29. na 30. března 2010 do objektu společnosti a z dílny odcizil nářadí, sadu kompletních kol na osobní automobil a ze dvou zaparkovaných vozidel a pracovního stroje odčerpal motorovou naftu. Pachatel v areálu firmy poškodil ovládací zařízení u výdejního stojanu pohonných hmot. Celková výše škody činí 83 500 Kč.    
     V úterý 30. března 2010 dopoledne v Sušici v ulici Sirkařské neznámý pachatel v panelovém domě vnikl do sklepní kóje a odcizil horské jízdní kolo zn. Apache v hodnotě 20 000 Kč.
  
 
 
  

vytisknout  e-mailem