Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do značkové prodejny

ÚSTÍ NAD LABEM - Policisté pátrají po pachateli víkendového vloupání do značkové prodejny. 

Ústečtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu noci v centru města vloupal do značkové prodejny. Z pokladny této prodejny posléze zloděj odcizil finanční hotovost ve výši 60 tisíc korun. Svým jednáním způsobil škodu kolem 67 tisíc korun.

Zloděje zajímaly jenom cigarety a DVD
Neznámý pachatel se na Severní Terase v ulici Meruňková vloupal do novinového stánku, ze kterého následně odcizil větší množství cigaret a DVD filmů. Způsobená škoda se pohybuje kolem 32 tisíc korun.

Kradl oblečení z balkónů
Všebořičtí policisté ukončili ve zkráceném přípravném řízení případ 34letého zlodějíčka, který kradl oblečení z přízemních balkónů. V minulosti byl pro obdobnou trestnou činnost již odsouzen. V současné době mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
Z altánu zmizela sekačka a křovinořez
Dosud neznámý pachatel se v obci Dolní Zálezly vloupal do zahradního altánu, ze kterého následně odcizil zahradní sekačku s pojezdem a křovinořez. Majiteli tak vznikla škoda kolem 20 tisíc korun.

Krádež vozidla
Před rodinným domem v obci Krásný Les neznámý zloděj odcizil osobní vozidlo Š-Felicie, modré barvy, rz: 3U0 67-37, kdy se způsobená škoda pohybuje kolem 24 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem