Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vloupání do vozidla

Policisté pátrají po muži, který se vloupal do vozidla a také po svědkovi, který ho pravděpodobně bezprostředně po činu natočil na mobilní telefon. 

Policisté z místního oddělení Vinohrady pátrají po totožnosti muže, který rozbil boční okénko zaparkované Škody Fabia a odcizil z ní hnědý batoh. Jeho pohyb i tvář zachytila bezpečnostní kamera umístěná uvnitř napadeného vozidla, a nejen jeho. Kamera zaznamenala i svědka, který podezřelého pravděpodobně bezprostředně po činu natočil na mobilní telefon.

Policisté se tak touto cestou obracejí na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při pátrání. Pokud máte informace, které by vedly ke ztotožnění podezřelého, kontaktujte linku 158. Touto cestou žádáme i případné svědky, v našem případě hlavně neznámého muže, který pořídil videozáznam, aby kontaktoval tísňovou linku, nebo se dostavil na jakoukoli policejní služebnu. Poskytnutí videozáznamu vnímáme jako důležitý krok vedoucí k objasnění činu.

Případ se stal v úterý 22. října odpoledne ve Vinohradské ulici v Praze 2 a je prošetřován pro podezření ze spáchání trestného činu krádež. V případě dopadení a odsouzení, hrozí podezřelému, který způsobil škodu za několik desítek tisíc korun, až dva roky pobytu za mřížemi.

por. Mgr. Jan Rybanský - 25. října 2019

Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem