Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do vozidel a objektů

Vykradli čtyři vozidla 

      V Sušici ve středu 22. září 2010 po třetí hodině v noci na ulici T.G. Masaryka neznámý pachatel rozbil kamenem skleněnou výplň výlohy v prodejně. Na místě byl vyrušen svědkyní a z místa utekl. Poškozeným vznikla škoda 10 000 Kč.
     V noci z 20. na 21. září letošního roku neznámý pachatel v Klatovech vnikl v ulici Zahradní v domě do garáže a odcizil přenosný počítač v hodnotě 6 000 Kč. Poškozením zařízení vznikla škoda 4 000 Kč. Ve stejnou dobu v ulici Pod Hůrkou vnikl neznámý pachatel do zaparkovaného vozidla zn. Renault a uvnitř odcizil autorádio zn JVC, svítilnu a další věci. Výše škody činí 10 000 Kč.
Dále v ulici U Retexu došlo k vloupání do tří osobních vozidel. Z vozidla zn. Škoda Felicia zmizelo autorádio zn. JVC s CD přehrávačem a 40 CD nosičů v hodnotě 5 000 Kč. Z druhého vozidla zn. Škoda Octavia pachatel vzal přijímač k mobilnímu telefonu a škoda činí 3 500 Kč. Z třetího zn. Peugeot zmizelo autorádio zn. Sencor s CD přehrávačem a flash disk a pachatel způsobil škodu ve výši 4 000 Kč.
    Do objektu bývalé restaurace vnikl v době od 12. do 21. září 2010 neznámý pachatel v obci na Horažďovicku. Ze skladu odcizil zařízení kuchyně část kuchyňského robota, nerezový dřez a chlazení výčepního pultu v hodnotě 75 300 Kč.
 
 
nprap. Ladmanová Dana
22.9.2010

vytisknout  e-mailem