Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do vozidel

Tábor - Sezimovo Ústí - Zloději nectí ani konec roku. (Hlasová schránka 974 238 116) 

I v předposlední den tohoto roku o sobě dali vědět vykradači aut. V nočních hodinách na 30. prosince 2010 se zloděj vloupal do osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, které stálo zaparkované v Berlínské ulici na táborském Sídlišti nad Lužnicí. Po rozbití okna pravých předních dveří sáhl po GPS navigaci značky TOMTOM a neopomenul přibrat i držák, anténu i elektrický zdroj. Majiteli způsobil škodu ve výši odhadem 8 000 korun.
Podobně dopadl i majitel rovněž osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia, který zaparkoval svůj vůz v odpoledních hodinách uvedeného dne v ulici Dr. E. Beneše v Sezimově Ústí. Kožená příruční taška odložená na zadním sedadle neunikla pozornosti zloděje. Opět stačilo rozbít okno a taška byla rázem pryč. Svou škodu majitel odhadl na částku 5 000 korun.
Relativně nejlépe pak dopadla nákladní dodávka tovární značky Ford Tranzit, která stála téhož dne před podnikovou prodejnou rovněž v ulici Dr. E. Beneše v Sezimově Ústí. Zde se zloděj pokusil vniknout do nákladového prostoru páčením zámku bočních dveří. To se mu naštěstí nepovedlo, i tak firmě způsobil škodu ve výši 4 500 korun.
Po zloději či zlodějích pátrají policisté místně příslušných Obvodních oddělení Tábor a Sezimovo Ústí.
 
por. Mgr. Miroslav Doubek   taorpcr@mvcr.cz
31. prosince 2010

vytisknout  e-mailem