Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do sušárny

KLADENSKO – Zloděj odcizil stavební materiál a nářadí. 

Slánští policisté šetří případ vloupání do sušárny, ke kterému došlo v noci z pátku 28. června 2019 na sobotu 29. června 2019. V době mezi 18:40 až 7:00 neznámý pachatel otevřel nezjištěným způsobem okno sušárny v bytovém domě ve Slaném v ulici Žižkova a z této následně odcizil vrtačku, zatím přesně nezjištění druhy a velikosti kabelů a řezačku na obklady. Stavební firmě byla způsobena škoda ve výši 35.000,- Kč. Společenství vlastníků byla poškozením okna a parapetu způsobena škoda 11.500,- Kč.

Případ je šetřen jako přečin porušování domovní svobody a přečin krádeže a pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Aby se podařilo pachatele, zjistit a následně dopadnout, přivítali by policisté informace od případných svědků této události. Jakékoli indicie, které by vedly k odhalení totožnosti výše zmiňovaného zloděje, je možné sdělit osobně na Obvodní oddělení Slaný, nebo vyšetřovatele případu kontaktovat telefonicky na čísle 974 873 811. Samozřejmě je možné využít i bezplatnou linku 158.

Děkujeme za spolupráci.

nprap. Michaela Nováková
tisková mluvčí
P ČR Kladno
2. července 2019

vytisknout  e-mailem