Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do sklepních kójí

Navštívil šest domů 

     V obci u Kašperských Hor neznámý pachatel vnikl v době od 28. června do 4. července letošního roku u rekreační chalupy do hospodářského objektu a odcizil různé elektrické nářadí a další věci. Poškozená žena vyčíslila škodu na 39 500 Kč.
     V Sušici vnikl neznámý pachatel ve středu dopoledne ve třech panelových domech do sklepních prostor a poškodil zámek ve třech dveřích do sklepních kójí a nic neodcizil. Ve čtvrtém domě ze sklepa odcizil jízdní kolo, ale byl vyrušen nájemníkem domu a jízdní kolo zde zanechal a odešel. Ve svém jednání pokračoval a v pátém domě ze sklepní kóje odcizil jízdní horské kolo zn. GT Avalanche. V šestém případě v suterénu domu vypáčil dvoje dveře a nic neodcizil. Poškozeným majitelům vznikla škoda 20 000 Kč.
     V noci ze 6. na 7. července 2010 vnikl v obci u Nýrska neznámý pachatel do rodinného domu a odcizil potraviny, příbory a mirkrovlnnou troubu. Majitelce vznikla škoda 5 197 Kč.
     V době od 28. května do 5. července 2010 v obci u Plánice vnikl neznámý pachatel do rozestavěné rekreační chaty a uvnitř nalezl klíče od dveří do sklepa v suterénu, kterými odemkl sklep a odcizil elektrickou travní sekačku, prodlužovací kabely, elektrický hoblík a elektrické ponorné čerpadlo. Dveře do sklepa uzamkl a klíče a kliku odnesl s sebou. Výše škody činí 7 080 Kč.
 

vytisknout  e-mailem