Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do sklepní kóje

HRÁDECKO - Když chtěla majitelka odemknout dveře u sklepní kóje, vypadly na ni. Pachatel odcizil dětský motocykl a helmu. 

Na tísňovou linku 158 zavolala včera (22. dubna) před čtvrtou hodinou odpoledne 31letá žena, která oznámila, že došlo k vloupání do sklepní kóje v místě jejího bydliště. Poškozená uvedla, že v půl čtvrté šla do sklepní kóje, která patří k jejímu bytu, a když chtěla odemknout, dveře na ni doslova vypadly. Jakmile se podívala do vnitřního prostoru, zjistila, že z kóje zmizel dětský motocykl a motocyklová přilba. Jednání se dopustil dosud neznámý pachatel v době od 11. dubna do 22. dubna. Majitelce tak dosud neznámý pachatel odcizením věcí způsobil škodu za téměř 4 000 korun. Policisté na místě provedli ohledání místa činu, fotodokumentaci, šetření v místě a další úkony. Případ kvalifikovali jako podezření ze spáchání přečinu krádeže a přečinu porušování domovní svobody. Případem se nadále zabývají a po pachateli a odcizených věcech pátrají.

Popis odcizených věcí:

Motocykl ULTIMATE -  modrá barva, přední odpružená vidlice, kotoučové brzdy, benzínový minicross se spalovacím motorem o objemu 49CCM, stáří 3 roky

Helma – motocyklová dětská helma, modré barvy, vel. 52, stáří 3 roky

Policisté žádají případné svědky, pokud mají jakékoliv informace, které by vedly k objasnění případu, aby se obrátili na policisty Obvodního oddělení Hrádek 974 335 741 nebo využili bezplatnou linku 158.



por. Bc. Hana Kroftová
23. dubna 2021

Odkazy do noveho okna

1 motorka

1 motorka 

Detailní náhled

2 sklepní kóje

2 sklepní kóje 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem