Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
hl. m. Praha název

Policie České republiky – KŘP hlavního města Prahy

Vloupání do rodinného domu

Vloupal se do rodinného domu, kde odcizil vše, co mělo nějakou cenu. Následně z místa činu odjel autem, které odcizil před domem. 

Policisté třetího policejního obvodu po neznámém muži, který se vloupal v Chrastavské ulici v Praze 9 do rodinného domu. Nejprve rozbil okno do obývacího pokoje, dostal se do domu a pak z něj odcizil vše, co mělo nějakou hodnotu. Z baráku si odnesl trezor, cenné papíry, šperky, elektroniku, peněženku s platebními kartami a vzácné obrazy. Nakonec v domě našel i klíče od auta zaparkovaného před domem, které také odcizil a z místa činu i s kradenými věcmi odjel. Svým jednáním způsobil škodu dosahující částky půl miliónů korun. Kriminalisté zajistili kamerové záznamy, na kterých je muž vidět u bankomatu, když vybírá hotovost odcizenou platební kartou.

Celý případ policisté v současné době prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež, porušování domovní svobody a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za což pachateli v případě dopadení a odsouzení hrozí až pětiletý pobyt za mřížemi.

Pokud muže na přiložených záběrech poznáváte, nebo víte, kde by se mohl zdržovat, ozvěte se na linku 158. Děkujeme.

Případ se stal v prosinci minulého roku.

por. Mgr. Violeta Siřišťová – 17.7.2020

Odkazy do noveho okna

1 snímek podezřelého č. 1

1 snímek podezřelého č. 1 

Detailní náhled

2 snímek podezřelého č. 2

2 snímek podezřelého č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem