Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do ordinací

Kapličtí policisté prošetřují případ krádeže vloupáním do několika ordinací.  

           Pro zatím neznámý pachatel vlezl, v noci na neděli, po rozbití skleněné výplně okna do veterinární ordinace v Kaplici. Ordinaci prohledal a ze zásuvky kancelářského stolu odcizil dvě plastové krabičky, ve kterých byla finanční hotovost ve výši 300 Kč a 10 Euro. Poškozením skleněné výplně okna vznikla škoda ve výši 700 Kč.
            Dále zloděj ve stejné době na témže místě rozbil skleněnou výplň okna vedoucí do jiné ordinace v přízemí objektu. Vnikl dovnitř a ze zásuvky pracovního stolu odcizil finanční částku 200 Kč uloženou v neuzamčené kovové příruční pokladně a na stole z volně položené papírové obálky odcizil částku 520 Kč. Následně přešel do neuzamčené vedlejší místnosti, tzv. sesterny, kde odcizil ze zásuvky stolu částku 600 Kč uloženou v plastové krabičce, čímž tak způsobil škodu poškozením ve výši 700 Kč a odcizením škodu 1.320 Kč.
            A protože peněz neměl zloděj zřejmě dost, v sesterně patřící další ordinaci ze zásuvky stolu odcizil 1.970 Kč a z neuzamčené místnosti ordinace, ze zásuvky pracovního stolu odcizil fin. hotovost 4.000 Kč
            Tímto svým řáděním napáchal zloděj celkovou škodu ve výši 9.210 Kč.
 
nprap. Bc. Michaela Pavlíčková (pcrckpis@mvcr.cz)

vytisknout  e-mailem