Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do objektů

Po pachatelích policisté pátrají 

Policisté OOP Holýšov pátrají po neznámém pachateli, který v noci ze středy na čtvrtek na holýšovské benzinové čerpací stanici,  po uražení dvou visacích zámků,  vnikl do kovové klece na uskladnění propan - butanových lahví, ze které 8 těchto lahví odcizil. Jeho jednáním vznikla poškozené škoda 8 400 korun.

V době od 5. do 8. července 2010 neznámý pachatel za pomoci ocelové trubky  vypáčil petlici na přístřešku u chatky v obci Újezd-Pila. Následně vnikl dovnitř a odcizil odtud motorovou pilu, sekačku na trávu,  elektrocentrálu a různé bylinky, květiny, keře a okrasné stromky v květináčích. Dále zde odcizil různé druhy zeminy, plastový traktor a poškodil dveře od skladu a betonovou lampu. Poškozená vyčíslila způsobené škody téměř na 28 000 korun. Domažličtí policisté ve věci krádeže zahájili úkony trestního řízení a po neznámém pachateli i odcizených věcech intenzivně pátrají.

V noci ze 7. na 8. července 2010 vnikl neznámý pachatel do prodejny se smíšeným zbožím v obci Kdyně a odcizil z ní 60 kartonů cigaret různých značek. Svým jednáním způsobil poškozené společnosti škodu 30 800 korun. Přivolaní policisté místo činu ohledali, vše řádně zadokumentovali a nyní po pachateli krádeže intenzivně pátrají.
 

nprap. Vladislava Čejková

vytisknout  e-mailem