Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do kompostárny na Unhošťsku

KLADENSKO – Pomozte při dopadení pachatele. 

Na policejní služebnu obvodního oddělení Unhošť v ranních hodinách dne 27. dubna 2020 bylo telefonicky oznámeno vloupání do firmy mezi obcemi Unhošť a Pavlov.

K vloupání na pozemek této firmy došlo v době od 13.30 hodin dne 25. dubna do 07.50 hodin dne 27. dubna 2020, kdy dosud neznámý pachatel za užití násilí vnikl do objektu. Násilně se vloupal do skladového kontejneru, odkud odcizil maznici, mazivo a dva kusy závěsných řetězů. Do některých prostorů firmy se pachateli nepodařilo vloupat, pouze poškodil značně části zařízení.  Dále z areálu odcizil plastovou popelnici o objemu 120 l. Svým jednáním pachatel způsobil společnosti škodu, která celkem činí 41 500,-Kč, z toho škoda vzniklá poškozením majetku je ve výši 4 000,-Kč.

Policisté nyní po pachateli pátrají a případ prošetřují jako podezření z trestného činu krádeže.

Policie vyzývá občany, pokud v inkriminované době v blízkosti firmy mezi obcemi Unhošť a Pavlov zaznamenali pohyb podezřelé osoby nebo vozidla, aby poskytli informace na nejbližší policejní služebnu nebo na linku 158 a svými poznatky dopomohli při dopadení pachatele.

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
29. dubna 2020

vytisknout  e-mailem