Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do kiosku

Jindřichův Hradec - Policie odhalila pachatele vloupání do kiosku z 1. a 4. února 2009.  

Podezřelý osmnáctiletý muž dne 1.2.2009 společně s druhým podezřelým také osmnáctiletým mužem po vyražení uzamčených vchodových dveří vnikli do kiosku na stadionu v Třeboni. Následně zde odcizili alkoholické nápoje - šest litrových lahví červeného vína, dvě litrové láhve destilátu, deset litrových krabic džusu, šest dvoulitrových lahvínealkoholických nápojů , čtyřicet sáčků brambůrek, šestatřicet kusů sušenek různých druhů a 260 lízátek. Dále vyčepovali pětadvacet litrů nealkoholického  nápoje, vše v hodnotě nejméně 4.860 korun. Odcizené zboží si oba podezřelí rozdělili a použili pro svoji potřebu.
Dále druhý výše jmenovaný podezřelý sám stejným způsobem opakovaně dne 4. února 2009 vnikl do shora uvedeného uzamčeného objektu a odcizil zde varnou konvici, nerezový hrnec o objemu dva litry, nerezovou naběračku, tři sušenky, kilogram nápoje čokoláda v plechové krabici, kilogram kávy v plechové krabici, vše v hodnotě nejméně 2.000 korun. Odcizené věci si podezřelý odnesl do místa svého trvalého bydliště s úmyslem si tyto ponechat a užít pro svojí potřebu.

Způsobená škoda celkem činí 6.860 korun. Se souhlasem státního zástupce bude věc zpracována ve zkráceném přípravném řízení.

 

vytisknout  e-mailem