Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do domů i vozidla

Ukradli jízdní kolo 

     V obci u Horažďovic v pátek 28. května 2010 v průběhu dne se vloupal neznámý pachatel na hřišti do stánku s občerstvením a uvnitř odcizil cukrovinky a dvě láhve s alkoholem. Poškozenému sportovnímu klubu vznikla škoda 1 850 Kč. Dále ve stejné obci pachatel poškodil postranní dveře do kostela, kde vznikla škoda 200 Kč.
     Policisté z obvodního oddělení Klatovy šetří případ krádeže horského jízdního kola, ke kterému došlo na parkovišti u hotelu v obci u Klatov v noci z 28. na 29. května letošního roku. Neznámý pachatel ze zaparkovaného vozidla zn. Ford Tranzit odcizil jízdní kolo v hodnotě 70 000 Kč. Poškozením vozidla vznikla škoda 7 000 Kč.
     Na Horažďovicku neznámý pachatel vnikl do areálu společnosti, kde uvnitř prohledal kanceláře a odcizil ze zásuvky finanční hotovost 3 000 Kč. Škoda na zařízení činí 500 Kč.
     Na obvodní oddělení Švihov oznámil poškozený majitel vloupání do rodinného domu v obci u Švihova. V uplynulém týdnu vnikl neznámý pachatel do domu, kde vše prohledal, ale nic neodcizil. Poškozením věcí vznikla škoda 1 400 Kč.
     V Klatovech v noci z 29. na 30. května 2010 neznámý pachatel odcizil motocykl zn. Yamaha DT125, který byl zaparkovaný na ulici. Majitel vyčíslil škodu na 80 000 Kč.
 
 

vytisknout  e-mailem