Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Vloupání do domu

Tábor – Zloděj způsobil škodu ve výši 35 000 korun. 

           Táborští policisté pátrají po zloději, který se v době okolo poledne dne 22. července 2009 vloupal do provozovny domu v Krátké ulici v Táboře. Po vypáčení dveří ve druhém patře budovy vnikl do kanceláře, kde násilím otevřel příruční pokladnu a zmocnil se finanční hotovosti. Majiteli poškozením zařízení a finanční krádeží způsobil celkovou škodu ve výši 35 000 korun.
            V rámci šetření případu policisté zjistili, že v inkriminovanou dobu se na místě pohyboval muž, jehož identikit se kriminalistům podařilo sestavit. Muž byl ve věku asi 35 – 40 let, velmi hubené, asi 185 cm vysoké postavy, oválného obličeje popelavé barvy, prošedivělých, asi 5 cm dlouhých vlasů, česaných „na ježka“ a rovněž prošedivělých vousů, tzv. strniště. Na sobě měl oblečené bílé, seprané, pomačkané tričko s krátkým rukávem, na hrudníku s blíže neurčeným obrazcem červeno šedé barvy a dlouhé, plátěné kalhoty šedé barvy. Při sobě měl menší, hnědou brašnu.

            Tento muž by mohl policistům poskytnout velmi důležité svědectví k uvedenému případu. Tímto ho žádají, aby se laskavě dostavil na Obvodní oddělení Policie ČR v Divadelní ulici č. 212 v Táboře, případně kontaktoval policisty na telefonních linkách 974238700 či 158. Zároveň žádají každého, kdo by uvedeného muže dle popisu či identikitu poznal, aby jeho totožnost sdělil policistům na výše uvedených kontaktech. Děkujeme.

ident. muže Krátká ul. Tábor.jpgident. muže Krátká ul. Tábor.jpg

 

vytisknout  e-mailem