Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání do domů

Na Švihovsku navštívili tři domy  

      Na Švihovsku vnikl neznámý pachatel do domu, kde rozbil skleněnou výplň zadních dveří a uvnitř vše prohledal a odcizil dámské a pánské brusle, nástěnné hodiny, nivelační přístroj, dětský nafukovací bazén a člun a další věci. Poškozeným vznikla škoda 13 270 Kč.
    Dále vnikl do vedlejšího domu a uvnitř vše prohledal a odcizil horské jízdní kolo, ruční vysavač a příslušenství k fotoaparátu. Poškozeným vznikla škoda 17 700 Kč.
Vzhledem k podezření, že pachatel se nachází uvnitř objektu byla na místo přivolána hlídka policie a policejní psovod se služebním psem, který provedl ohledání místa činu. V objektu se nacházeli dva pachatelé muž a žena ve věku 18 let z Klatovska, kteří byli zadrženi. V domě byly nalezeny věci odcizené v předchozím případě.
Policie případ šetří ve zkráceném přípravném řízení a žena i muž převzali sdělení podezření z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody formou spolupachatelství.
     V obci na Švihovsku v uplynulém týdnu neznámý pachatel vnikl do rekreační chalupy a odcizil dvouplotýnkový vařič, rychlovarnou konvici, vrtačku, litinový gril a čerpadlo. Škoda činí 5 tis. Kč.

vytisknout  e-mailem