Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vloupání do domu

TEPLICKO - Z domu zmizela kola za desítky tisíc; Vykradené auto a další zprávy. 

Vloupání do domu

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do rodinného domu. Někdy v průběhu uplynulého týdne zloděj vypáčil vstupní dveře a z domu odcizil pět jízdních kol. Celková škoda byla vyčíslena na 137 tisíc korun, v případě dopadení se bude pachatel zodpovídat z přečinů krádeže, porušování domovní svobody a poškození cizí věci.

Vykradené auto

     Z přečinu krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do zaparkovaného auta. Zloděj rozbil okna předních dveří, uvnitř ale našel jen doklady od vozidla, které si odnesl. Pokud se podaří ustanovit jeho totožnost, hrozí mu až dva roky za mřížemi.

Zmizely měděné kabely

     Až dvouleté vězení hrozí neznámému lapkovi, který v katastru obce Ledvice odcizil měděné kabely. Poblíž rybníka mezi Ledvicemi a Duchcovem zmizelo asi 150 metrů kabelu, celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli, kterému hrozí až dvouleté vězení, pátrají.

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo v době od 22:30 hodin dne 18. prosince do 8:00 hodin dne 19. prosince 2018 v Krupce, ul. Jabloňová. Dosud nezjištěný řidič měl poškodit levý přední blatník vozidla Renault zaparkovaného při pravém okraji komunikace ve směru k ul. Kolárova. Neznámý pachatel měl z místa ujet, aniž by splnil ze zákona danou povinnost při účasti na dopravní nehodě. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

27. 12. 2018, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem