Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vloupání do bramborárny.

Pachatel si do objektu bramborárny nešel pro brambory. Jeho pozornosti neunikl elektromotor a tak si jej odnesl s sebou! 

 Z bramborárny zmizel elektromotor 
Krádeží funkčního elektromotoru z areálu bývalé bramborárny v Děrném se zabývají fulnečtí policisté. Pachatel v průběhu dne 9. července odcizil z areálu bývalé bramborárny elektromotor o celkové váze 450 kilogramů. Škoda, kterou způsobil byla předběžne vyčíslena na 52 tisíc korun. Po pachateli policisté pátrají.
 
Vloupání do bistra
 V noci na 10. července násilím vnikl do bistra na ulici Palackého ve Frenštátě pod Radhoštěm neznámý pachatel. Do objektu vnikl po vypáčení ochranné mříže a dveří. Z bistra následně odcizil lahve alkoholu, cigarety a cukrovinky. Škoda odcizení se vyšplhala na téměř 16 tisíc korun. Poškozením ochranné mříže a dveří byla způsobena škoda ve výši patnáct set korun.
 
Naftový upír
 Doposud neznámý pachatel v noci na 10. července odcizil z uzamčené nádrže na nákladním vozidle Man přibližně 450 litrů motorové nafty. Ke krádeži došlo na parkovišti benzínové čerpací stanice Benzina (bývalé Paramo) v Novém Jičíně, v části Libhošť. Pachatel nezjištěným způsobem překonal uzamčené víčko nádrže na vozidle a následně odcizil naftu v hodnotě přes 15 tisíc korun.
 
Pachatel zlákala kabelka ve vozidle
 Přestože policisté radí všem motoristům, aby ve svých vozidlech v době, kdy je nemají pod kontrolou, nenechávali žádné cennosti a osobní věci, kdy i bezvýznamná maličkost, která je řidičem ponechána ve vozidle, se může stát velkým lákadlem pro zloděje, přesto se novojičínští policisté stále často setkávají s případy, které jsou velmi podobné těmto.
V průběhu dopoledne dne 10. července 2008 na parkovišti Městského hřbitova ve Frenštátě pod Radhoštěm neznámý pachatel rozbil okno vozidla Ford Focus, ze kterého odcizil dámskou kabelku Lacoste, ve které měla poškozená fotoaparát Olympus, peněženku s hotovostí, mobilní telefon Nokia, platební karty a další cenné věci. Poškozením vozidla vznikla majitelce škoda za šest tisíc korun. Odcizením věcí pak za téměř dvacet tisíc korun.
 

vytisknout  e-mailem