Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupání do 43 rekreačních chat objasněno

Za vloupání do 43 rekreačních chat je nyní 45 letý pachatel ve vazební věznici v Praze. 

     Kladenští policisté dne 12. listopadu zahájili trestní stíhání obviněného 45 letého muže pro podezření ze spáchání pokračujících trestných činů krádeže v některých případech částečně spáchaných ve stadiu pokusu. Dále se jedná o trestné činy poškozování cizí věci a porušování domovní svobody. Těchto trestných činů se obviněný dopouštěl od října roku 2007 do května 2008 na území okresu Kladno, ale i v okrese Beroun, kdy byl zadržen pro páchání majetkové trestné činnosti.

     Na území okresu Kladno  45 letý muž páchal majetkovou trestnou činnost v chatových oblastech na  Unhošťsku. Za užití násilí pachatel vnikl do 43 chatek, kde odcizil věci v hodnotě 318 129,-Kč a  poškozením vznikla škoda ve výši 282 952,-Kč. Svým jednáním způsobil celkovou škodu 601 081,-Kč.

     Tohoto jednání se obviněný dopustil i přesto, že v roce 2006 byl soudcem OS v Berouně odsouzen pro spáchání rozsáhlé majektové trestné činnosti k nepodmíněnnému trestu odnětí svobody v trvání 18-ti měsíců a trest vykonal ve věznici s ostrahou. V současné době je obviněný umístěn ve vazební věznici v Praze Ruzyni pro rozsáhlou majetkou trestnou činnost týkající se vloupání do rekreačních objektů v okrese Kladno a Beroun.    

vytisknout  e-mailem