Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vloupání

Do restaurace a prodejny 

     Policisté na obvodním oddělení Sušice přijali oznámení o vloupání do tří provozoven, které se nacházejí v jednom objektu. V noci z pondělí na úterý neznámý pachatel vnikl v Sušici do restaurace, kterou uvnitř prohledal a odnesl láhve s alkoholem, mobilní telefon zn. Nokia, finanční hotovost a účetní doklady. Pachatel vnikl do další provozovny a odcizil čokolády, sušené ovoce, kosmetické přípravky, finanční hotovost a měřící přístroj. Ze sousední prodejny vzal finanční hotovost, samolepicí tapetu, hrací karty, památníky a dárkové psací sady. Poškození vyčíslili škodu na 35 878 Kč.
     Vloupání do budovy v Klatovech bylo zjištěno v pondělí dopoledne. Neznámý pachatel vnikl do objektu a odcizil finanční hotovost, dvě láhve s alkoholem, třicet balení tatranek a šest sáčků se smaženými brambůrkami. Dále u další budovy poškodil dveře. Celková škoda činí 1 900 Kč.
     V Klatovech vnikl neznámý pachatel na oplocenou zahradu a do zahradní chatky, kde uvnitř odcizil kamna z. Petra, propanbutanovou láhev i s vařičem, nerezovou konvici, plastovou nádobu i s dřevem, petrolejovou lampu, potraviny a konzervy a granule určené psům. Majitelce vznikla škoda 4 000 Kč. 
 

nprap. Ladmanová Dana

2.3.2011

vytisknout  e-mailem