Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vloupali se do skláren

UHERSKOHRADIŠŤSKO: Zloději si odnesli necelé tři tisíce korun. 

Necelé tři tisíce korun si odnesli zloději, kteří se v noci ze středy na čtvrtek 12. května vloupali do objektu skláren ve Strání. Škoda, kterou při vloupání napáchali, je ale několikanásobně vyšší.

Zloději se do objektu dostali přes plot a poté po vypáčení okna i do samotné budovy. Z parapetu okna ukradli dvě skleněné vázy. Další okno vypáčili v druhém patře, kde narazili na automat na kávu. Po jeho poškození z něj ukradli necelé tři tisíce korun. Po odstranění zámků u několika dveří prohledávali i dílny.  Z těch ale naštěstí nic neukradli.

Na místo byl přivolán jak kriminalistický technik, který zajistil všechny upotřebitelné stopy, tak i policejní psovod se psem Ronym. Tomu se při širším ohledání místa podařilo v trávě najít dvě skleněné vázy, které zloději vzali z parapetu. Celková škoda, kterou zloději napáchali, je vyčíslena na necelých třicet šest tisíc korun. Po dopadení jim hrozí až dvouleté vězení.

Pokud by měl někdo k tomuto případu jakékoliv informace, ať je neprodleně sdělí na nejbližší policejní oddělení nebo na linu 158.

13. května 2016, por. Bc. Milena Šabatová           

vytisknout  e-mailem