Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vloupali se do pobočky pošty

MLADOBOLESLAVSKO - Poznáte muže na kamerových záznamech? 

Případem vloupání do prostor pošty v Loukově na Mladoboleslavsku se zabývají policisté. K události došlo 22. ledna 2023 v době krátce před půlnocí.

Kamery natočily přijíždějící vozidlo Ford Combi bez registrační značky. Ve vozidle pak byly zachyceny 3 osoby - muži, kdy jeden z nich řídil a zůstal ve vozidle. Ostatní dva muži z vozidla vystoupili a následně jeden z nich vyndal z kufru vozidla tyč, kterou otočil kameru. Právě v tuto chvíli ho kamera nejlépe zachytila, ač byl maskovaný. 
Spolu s druhým mužem pak rozbíjejí okno a vloupávají se do prostor pošty.

Uvnitř odcizili 4 balíčky převzaté k přepravě v hodnotě necelé 4 tisíce korun.
Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spácháni přečinu krádeže, za což hrozí pachatelům až 2letý trest odnětí svobody.

Jelikož dosavadní šetření policistů a kriminalistů nevedlo ke ztotožnění podezřelých osob, žádáme touto cestou o pomoc širokou veřejnost. Poznáváte muže na kamerových záznamech nebo vozidlo, kterým na místo přijeli?
Pokud máte jakékoliv informace k osobám podezřelých mužů, sdělte nám je prosím na linku 158 nebo nejlépe přímo kriminalistům z Mladé Boleslavi  na tel. číslo 735 785 751.

Za důležité poznatky, informace a pomoc předem děkujeme.

por. Ing. Bc. Barbora Schneeweissová
tisková mluvčí
21. února 2023

vytisknout  e-mailem