Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Vloupala se domu

KARLOVARSKO – Odcizila věci v hodnotě kolem 140 tisíc korun.  

Kriminalisté z druhého oddělení Obecné kriminality zahájili trestní stíhání 42 leté ženy z Jáchymova, kterou obvinili ze spáchání přečinů krádeže a Porušování domovní svobody.

 

Ta měla na konci března letošního roku vniknout do domu v Karlových Varech, ze kterého odcizila šperky z různých materiálů a další věci jako např. porcelánové sošky, kosmetiku, drogérii, několik alb se známkami, manžetové knoflíky, elektroniku a další. Tímto svým jednáním způsobila majitelce škodu kolem 140 tisíc korun.

 

V dalším případě měla na konci září v bytě, který měla v pronájmu, odcizit vybavení bytu jako například televizi, vysavač, ložní prádlo a další. U sklepní kóje patřící k bytu pak vylomila zámek a odcizil a z něj další věci, čímž majiteli způsobila celkovou škodu necelých 20 tisíc korun. Na konci září pak ještě po té, co si pronajala apartmán v Karlových Varech, z něj odcizila televizor a plotýnkový vařič, přičemž způsobila škodu necelé 3 tisíce korun.

 

Krádeže se obviněná žena dopustila i přesto, že již byla v posledních třech letech za stejný trestný čin odsouzena soudem. Teď jí za způsobenou větší škodu hrozí v případě prokázání viny až pětiletý trest odnětí svobody.

 

nprap. Zuzana Týřová

9. 12. 2015

vytisknout  e-mailem