Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Vloupal se do stavební buňky

KROMĚŘÍŽSKO: Způsobil škodu za bezmála třicet pět tisíc korun. 

Během neděle 4. listopadu či pondělí 5. listopadu se neznámý pachatel vloupal do stavební buňky na pozemku u novostavby rodinného domu v obci Střížovice.

Zloděj nejprve vypáčil dveře buňky a poté uvnitř odcizil pracovní nářadí a rybářské potřeby. Odnesl si tak brusky, vrtací kladivo, okružní pilu, elektrocentrálu a rybářské pruty společně s batohem, ve kterém se nacházely další potřeby k rybolovu. Poté vešel do nezabezpečené novostavby, odkud vzal pojistkovou skříň. Odcizením věcí tak způsobil škodu za více jak třicet čtyři tisíc korun, poškozením dveří buňky pak škodu pět set korun.

Skutkem se nyní zabývají policisté z kroměřížského obvodního oddělení. Pachatel se dopustil trestného činu krádež, za což mu po dopadení hrozí až dvouleté vězení.

V souvislosti s tímto případem žádáme o pomoc také veřejnost. Pozemek, na kterém se buňka nachází, se nalézá naproti mateřské školy u hlavního silničního tahu mezi Kroměříží a Kvasicemi. Je tedy možné, že pachatele mohl z hlavní silnice někdo zahlédnout. Pokud někdo viděl samotnou krádež nebo si všiml podezřelých osob či vozidel, ať zavolá na bezplatnou linku Policie ČR 158 nebo přímo policistům z kroměřížského obvodního oddělení na číslo 974 675 651.

6. listopadu 2018, por. Mgr. Simona Kyšnerová

vytisknout  e-mailem