Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vloupal se do prodejny ze zemědělskou a zahradní technikou

LIBEREC - Z neděle na pondělí vnikl neznámý pachatel v obci Paceřice do areálu prodejny ze zeměděskou a zahradní technikou, kde napáchal škodu za téměř 400 tisíc korun. 

Liberečtí kriminalisté pátrají po neznámém pachateli  či pachatelích vloupání do prodejny se zemědělskou a zahradní technikou v obci Paceřice. Z neděle 18. ledna na pondělí 19.ledna 2015 zde svojí návštěvou neznámý zloděj napáchal škodu za téměř 400 tisíc korun. Pachatel vnikl na pozemek prodejny po násilném překonání pletiva oplocení a následně se vloupal do plechové kůlny. Z té nakonec nic neodcizil, ale nenechal bez povšimnutí na pozemku zaparkovanou zemědělskou techniku. Ze tří traktorů zn. John Deere odčerpal naftu v celkovém množství 180 litrů nafty. Dále z těchto trakotrů,  čtyř lisů na balíky zn. John Deere, jednoho kombajnu zn. John Deere a jednoho vyvažovacího stroje na dřevo zn. Multiforest odcizil různé příslušenství.

Kriminalisté již ve věci zahájili šetření k přečinu krádeže. V případě, že budou úspěšní a pachatele se jim podaří dopadnout, hrozí mu vzhledem k výši způsobené škody až pětiletý trest vězení.
 

20.1.2015
por. Bc. Vladimíra Šrýtrová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem