Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Víkendové události na Karvinsku

Karviná - odcizení vlajky, vloupání do garáže, vloupání do bytu... 

 Vloupání do garáže v Karviné
Karvinští policisté šetří případ vloupání do garáže, ke kterému došlo na ulici Hlíny v Karviné Novém Městě z pátku na sobotu. Neznámý zloděj po vypáčení vrat vnikl dovnitř garáže a odcizil z ní nářadí a lyžařské vybavení, včetně lyží. Odcizením věcí způsobil škodu 26 tisíc korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže.


 

Odcizení vlajky během voleb
V pátek večer, v době od půl osmé do devíti hodin, došlo v Karviné Mizerově, na ulici Žižkova, ke krádeži vlajky volební místnosti č. 52. Vlajka byla zavěšena na háčku na stříšce před vchodem do budovy, ve výšce dvou a půl metru a dosahovala téměř k zemi. Odcizením vlajky vznikla škoda 200 korun. Policisté skutek šetří jako přestupek proti majetku.


 

Vloupání do bytu v Karviné
Ze soboty na neděli se v Karviné Ráji, na ulici U Lesa, vloupal doposud neznámý zloděj do přízemního bytu. Za pomoci dřevěné desky opřené o dům vyšplhal k oknu a vloupal se dovnitř bytu. Poté, co byt prohledal, z něj odcizil finanční hotovost, mobilní telefon a další věci, vše v celkové hodnotě bezmála 56 tisíc korun. Policisté skutek šetří pro přečin krádeže a porušování domovní svobody.


 

Miroslav Kolátek

vytisknout  e-mailem