Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkendové ohlédnutí

TRUTNOVSKO - I po potrestání krade dál! 

K dopravní nehodě s těžkým zraněním došlo na přechodu pro chodce v sobotu v podvečer na Horské ulici v TrutnověŘidič vozidla BMW zřejmě přehlédlšestašedesátiletou chodkyni, která přecházela zleva vozovku po vyznačeném přechodu pro chodce. Vozidlo narazilo přední částí do ženy, která poté upadla na zem. Stejně starý řidič chodkyni okamžitě naložil a odvezl na vyšetření do nemocnice, odkud byla následně propuštěna do domácího léčení. Provedené dechové zkoušky byly v pořádku. Případ řeší Dopravní inspektorát v Trutnově.

Od soboty policisté v Hostinném pátrají po zloději, který se nezjištěným způsobem vloupal do objektu v Dolní Olešnici. Odtud ze stodoly odcizil gola sadu, křovinořez a motorovou pilu. Sedmatřicetiletý majitel vyčíslil škodu přesahující 10 tisíc korun.Případ evidujeme pro podezření z přečinu krádež, za který hrozí až dva roky vězení.

V pátek trutnovští policisté ve zkráceném přípravné řízení sdělili podezření z přečinu krádež čtyřiadvacetiletému mladíkovi z Trutnova. Ten je podezřelý, že v jedné místní prodejně odcizil potraviny za sto korun, i přesto, že byl koncem léta letošního roku odsouzen za trestný čin krádež s podmínkou na tři roky a k trestu obecně prospěšných prací. V případě prokázání vinny mu hrozí až tři roky vězení.

Úpičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření za trestný čin poškození cizí věci dvěma mladíkům, kteřé 15. října 2015 v podvečerních hodinách díky všímavosti občanů zadrželi. Osmnáctiletý a dvacetiletý sprejer s největší pravděpodobností posprejovali plot a budovu skladu jedné místní firmy. V případě prokázání viny jim hrozí až jednoletý pobyt ve vězení.
http://www.policie.cz/clanek/policie-hrisniky-vypatrala.aspx

14. prosince, 11:55
nprap. Pižlová Šárka, DiS. 

vytisknout  e-mailem