Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Ústeckoorlicku

Krádež dokladů v supermarketu 

      Uplynulý víkend byl na okrese Ústí nad Orlicí poměrně klidný. V pátek hned v šest hodin ráno vyjížděli policisté do Netřeb na Vysokomýtsku, kde se neznámý zloděj vloupal do jedné z místních firem. V šatně sebral „pouze“ padesátikorunu, na zařízení ale způsobil škodu dva tisíce korun. Jen o chvíli později se letohradští policisté zabývali vloupáním do jedné z rekreačních chat v zahrádkářské kolonii. Neznámý poberta z ní nic nesebral, uvnitř po něm však zůstal velký nepořádek.

     V jednu hodinu odpoledne zasahovali policisté v České Třebové. Došlo tam k potyčce mezi dvěma muži. Jeden z nich musel dokonce vyhledat pomoc lékaře. Násilníkovi nyní hrozí obvinění z trestného činu výtržnictví.

     V pátek  policisté vyhlašovali pátrání po ztracené registrační značce. Tu majitel fabie ztratil mezi Chocní a Vysokým Mýtem. Týž den před půlnocí  vyhlašovali pátrání po dívce, která utekla z výchovného ústavu v Brandýse nad Orlicí. Před půlnocí zadrželi městští strážníci v České Třebové 18letou slečnu, po které vyhlásili pátrání kolegové z Mladé Boleslavi.

     V sobotu dopoledne se policisté zabývali vloupáním do chalupy v Horním Houžovci. Neznámý zloděj tam sebral televizor a počítač s tiskárnou, vše za 22 tisíc korun. Policisté se zabývali i podvodem v jednom z barů v Ústí nad Orlicí. Tři neznámí muži poškodili v minulých dnech výherní automat. Obsluhující číšník jim  neoprávněně vyplatil výhru ve výši 16 tisíc korun.

     V jednom ze supermarketů ve Vysokém Mýtě využil v sobotu odpoledne neznámý zloděj příležitosti a v době nepozornosti jedné ze zákaznic jí z nákupního košíku sebral kabelku se dvěma tisíci korunami, platební kartou, dokladem a mobilními telefony.

nprap. Eva Sichrová
26. ledna 2009

vytisknout  e-mailem