Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Trutnovsku

TRUTNOVSKO - Policisté se nezastavili. 

Policisté z Hostinného intenzivně pátrají po pachateli, který se z pátka na sobotu vloupal do jedné místní prodejny s potravinami, odkud odcizil tabákové výrobky. Protiprávním jednáním způsobil poškozené firmě škodu přesahující 10 tisíc korun.
Případ šetříme pro podezření ze spáchání přečinu krádež a poškození cizí věci, za což hrozí pachateli dva roky vězení.

Dosud neznámý lapka během víkendu násilím vnikl do pěti chatek v osadě Na Cikánce v Kunčicích nad Labem. Svým jednáním způsobil větší škodu na poškození než na odcizených věcech. Poškození vyčíslili celkovou škodu dosahující 10 tisíc korun.
Případ jsme zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež a porušování domovní svobody, za což hrozí pachateli tříletý pobyt ve vězení.

Poctivý nálezce v neděli policistům ve Špindlerově Mlýně na služebnu donesl černý laptop Asus s nabíječkou, černý batoh a dva klíče. Osmnáctiletá servírka tyto věci nalezla odložené u topení v místním Nonstopu, kde pracuje.
Policisté vyzývají majitele, který si věci zapomněl nechť se dostaví na Obvodní oddělení Policie České republiky ve Špindlerově Mlýně. Pokud tak v nejbližších dnech neučiní, věci budou zaslány na místní Městský úřad.

Od víkendu vrchlabští policisté pátrají po nenechavci, který se vloupal do jedné sklepní kóje na Pražské ulici ve Vrchlabí. Jeho cílem bylo červené horské kolo Merida Matt, které si odnesl.
Poškozený vyčíslil škodu na 12 tisíc korun.

 

DrugWipe 5DrugWipe 5

I dopravní policisté měli tento víkend napilno. Společně s kolegy z Obvodního oddělení Vrchlabí, Dvůr Kálové nad Labem a s Městskou policií v Trutnově odhalili šest řidičů pod vlivem alkoholu a jednoho řidiče pod vlivem drog!

 

Strážníci včera večer kontrolovali řidiče vozidla Land Rover ve Schwartnerově ulici v Trutnově. Dechová zkouška na alkohol ukázala pozitivní hodnotu, a proto si věc převzali policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově. Jednapadesátiletý řidič nadýchal 1,016 promile alkoholu v dechu a podrobil se odběru krve v nemocnici. Na místě přišel o řidičský průkaz a byla mu zakázána další jízda.
Ve správním řízení mu hrozí pokuta do 20 tisíc korun.

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
12. 12. 2016, 9:45

vytisknout  e-mailem