Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Trutnovsku

TRUTNOVSKO - Krádeže, opilí řidiči a dopravní nehody! 

Úpičtí policisté pátrají po zloději, který ze sklepa v Žižkově ulici odcizil křovinořez a osm pneumatik na discích. Majitel vyčíslil škodu dosahující téměř 40 tisíc korun.
Případ řešíme jako krádež, za kterou hrozí pachateli dva roky vězení.

Sedmadvacetiletá žena přišla o svou kabelku, kterou nechala bez dozoru ležet na pultu u šatny na jedné diskotéce v Trutnově. V kabelce měla finanční hotovost, mobilní telefon, doklady, dioptrické brýle a platební kartu. Škodu vyčíslila na 18 tisíc korun.
Policie České republiky v Trutnově vyzývá občany, aby své věci střežily a v žádném případě, je nenechávaly ležet bez dozoru.

Ačkoliv neměl, usedl dvacetiletý řidič za volant vozidla Škoda Octavia v sobotu ve Vrchlabí. Místní policisté ho kontrolovali v odpoledních hodinách na ulici Josefa Šíra a lustrací zjistili, že má vysloven zákaz řízení motorových vozidel až to roku 2018.
Ve zkráceném přípravném řízení si vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí až dva roky ve vězení.

 

HostinnéHostinné

K dopravní nehodě, střetu dvou vozidel v Hostinném došlo v pátek krátce před půlnocí. Opilý řidič vozidla Opel nejel při pravém okraji a narazil do protijedoucího vozidla Škoda. Nadýchal 2,08 promile alkoholu v dechu a na místě přišel o řidičský průkaz. Škoda na vozidle poškozeného byla vyčíslena na 20 tisíc korun.
Případ šetří policisté Dopravního inspektorátu v Trutnově.

 

 

Nerespektování dopravní značky se nevyplatilo čtyřiadvacetiletému řidiči v pátek krátce před polednem ve Špindlerově Mlýně.

 

 

Špindlerův MlýnŠpindlerův Mlýn

Z centra města se i přes dopravní značku zákaz vjezdu, bez sněhových řetězů rozhodl jet k jednomu hotelu vozidlem Audi SQ7. Při průjezdu pravotočivé zatáčky zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal smyk a vlevo mimo komunikaci narazil do zděné zídky mostu. Požití alkoholu vyloučili policisté provedením dechové zkoušky. Škoda byla vyčíslena na půl milionu korun. 

Špindlerův MlýnŠpindlerův Mlýn

 

nprap. Pižlová Šárka, DiS.
5. 12. 2016, 12:45

Odkazy do noveho okna

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn 

Detailní náhled

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn 

Detailní náhled

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn 

Detailní náhled

Hostinné

Hostinné 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem