Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Trutnovsku

TRUTNOVSKO - Opilá žena skončila na záchytce. 

Opilou třicetiletou ženu v pátek večer zajistili královédvorští policisté, když vešla po zavírací době do místního obchodního domu, ze kterého odcizila lahev vodky.

Žena s policisty nespolupracovala, nechtěla jim sdělit své jméno, chovala se velmi neslušně a agresivně. Z těchto důvodů jí policisté zajistili a převezli na služebnu ke zjištění totožnosti. Po provedených úkonech jí přivolaní dopravní policisté převezli na protialkoholní záchytnou stanici. Zajištěná nadýchala 1,79 promile alkoholu v dechu.
V současné době je podezřelá ze spáchání přestupku proti majetku.

Třiadvacetiletého muže v celostátním pátraní vypátrali v sobotu odpoledne trutnovští policisté v jednom bytě.
Na muže byl soudem vydán příkaz k dodání do výkonu trestu v srpnu letošního roku. Trestu se tedy nakonec nevyhnul a policisté ho ihned eskortovali do vazební věznice.

Ani tento víkend se bohužel neobešel bez krádeže lyží.
Z uzamčené lyžárny jednoho penzionu v Peci pod Sněžkou zmizely dva páry sjezdových lyží Elán a Blizzard. Jeden poškozený vyčíslil škodu přesahující 12 tisíc korun a škoda na druhém páru je předmětem dalšího šetření.
Ve druhém případě z lyžárny lapka odcizil dva páry lyží za 15 tisíc korun.
Oba případy šetříme jako krádež.
 

Choustníkovo HradištěChoustníkovo HradištěK vážné dopravní nehodě dvou osobních vozidel došlo včera hodinu po půlnoci v Choustníkově Hradišti.

K nehodě dle dosud zjištěných skutečností došlo tak, že řidič vozidla Škoda Felicia přijíždějící z vedlejší komunikace od Zboží na hlavní zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy, dostal s vozidlem smyk, přejel do protisměru a tam se čelně střetl s vozidlem Opel. Tři osoby z vozidla Škoda s těžkým zraněním byly převezeny do nemocnice v Hradci Králové, kde zůstaly hospitalizované. Řidič i spolujezdec z druhého vozidla utrpěli lehká poranění a byli též hospitalizovaní v nemocnici ve Dvoře Králové nad Labem. Provedená dechová zkouška s jedním řidičem vyloučila požití alkoholu před jízdou, u druhého řidiče byl nařízen odběr krve.
Předběžná škoda byla vyčíslena na 75 tisíc korun.
Příčiny a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření policistů z Dopravního inspektorátu v Trutnově.

por. Pižlová Šárka, DiS.
18. 12. 2017, 11:40

vytisknout  e-mailem