Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na rychnovských silnicích

RYCHNOVSKO - Řidiči nezvládli smyk. 

Ke dvěma haváriím po smyku mladých řidičů vyjížděli o víkendu dopravní policisté i jejich kolegové z příslušných obvodních oddělení. 

K první havárii vyjížděla hlídka rychnovské skupiny dopravních nehod v pátek v 21:00 do Orlických hor. Řidič osobního auta zn. Jaguar XF jedoucí od Orlického Záhoří směrem na Deštné v Orlických horách zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. Na ujetém sněhu při sjíždění kopce dostal v zatáčce smyk, který nezvládl. S autem vyletěl vpravo mimo silnici a přední částí jaguaru narazil do stromu. Dechová zkouška, kterou policisté na místě u osmadvacetiletého cizince provedli, vykázala negativní hodnotu. Škoda této havárie je vyčíslena na 200.000 korun.
Ke druhé havárii vyjížděli sloužící policisté v sobotu krátce před 13:00. Řidič osobního auta zn. Ford Focus jedoucí od Bohdašína směrem na Ohnišov zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem. V zatáčce dostal smyk, který nezvládl a havaroval vlevo mimo silnici. Sedmadvacetiletého řidiče záchranáři odvezli do nemocnice. Dechová zkouška u něj vykázala negativní výsledek. Škoda této havárie je odhadnuta na 60.000 korun.

por. Mgr. Alena Kacálková
26. února 2018

Odkazy do noveho okna

Rychnovsko

23.2. Orlické Záhoří 

Detailní náhled

Rychnovsko

23.2. Orlické Záhoří 

Detailní náhled

Rychnovsko

24.2. Bohdašín 

Detailní náhled

Rychnovsko

24.2. Bohdašín 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem