Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Víkend na Orlickoústecku

Okradl svoji matku  

V pátek jen hodinu po půlnoci vyjížděli policisté na vloupání do osobního automobilu značky Škoda 125L do Vysokého Mýta. Pachatel vlezl do vozu střešním oknem. Ze středového panelu sebral staré autorádio s přehrávačem. Jeho hodnota byla vyčíslena na 200 korun. Na voze pak způsobil zloděj škodu za pět set.

Chocenští policisté se zabývají případem 21letého muže z Chocně. Ten v minulých dnech okradl svoji matku. Využíval chvilek, kdy nebyla doma, a postupně z bytu odnesl DVD přehrávat, USB modem, starší mobilní telefon a playstation II, vše za více než osm tisíc korun. Nezbednému synovi hrozí obvinění z trestného činu krádeže, na který trestní zákon pamatuje až dvouletým trestem odnětí svobody.

V Libchavách u Ústí nad Orlicí neznámý vandal vylezl na střechu místní základní školy a urazil šest odvětrávacích plastových komínků. Přitom ale prošlápl plastovou výduť střešního světlíku. Škoda, kterou způsobil, byla předběžně vyčíslena na 24 tisíce korun.

V pátek odpoledne přijali ústečtí policisté trestní oznámení na neznámého pachatele, který prostřednictvím mobilního telefonu vydírá mladého cizího státního příslušníka. Okolnosti tohoto případu jsou předmětem dalšího šetření.

Jen o chvíli později se policisté zabývali případem vloupáním do dvou sklepních kójí v jednom z panelových domů v Chocni. Neznámý zloděj tam sebral pánské a dámské horské jízdní kolo. Majitelům vznikla škoda za 33 tisíce korun.

Týž den policisté vyjížděli do Čenkovic na náhlé úmrtí 55letého muže.
nprap. Eva Sichrová
24. srpna 2009
 

vytisknout  e-mailem