Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Víkend na Kladensku

Zloděj odcizil věci z kabelky, kde seděla desetiletá dívka.  

Krádež kabelky

     V odpoledních hodinách dne 3. září 2010na parkovišti u obchodního domu v Kladně v Italské ulici odcizil neznámý pachatel kabelku  s obsahem 33leté ženě.  Poškozená žena uložila nákup do vozidla, na zadní sedadlo umístila  svoji kabelku, kam se usadila i její desetiletá dcera a zůstali otevřené dveře u vozidla. Než žena odvezla košík a vrátila se k vozidlu, odcizil neznámý pachatel kabelku z vnitřku vozidla, kam se natáhl zadními dveřmi. Odcizením kabelky s doklady, finanční hotovostí a mobilním telefonem vznikla majitelce škoda ve výši 2 500,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže. Policie opětovně upozorňuje občany, aby dbali zvýšené opatrnosti nad svými osobními věcmi a zavazadly a nedávali tak příležitost zlodějům, neboť v tomto případě je vidět, že drzost zlodějů je nevyzpytatelná.

Odcizení grilu

     Dne 3. září 2010 bylo oznámeno, že došlo k odcizení antikorového grilu, který byl umístěn na zadním dvoře v budově ulice J. Hory v Kladně a byl zajištěn zámkem a řetězem. Vzniklá škoda je ve výši 61 300,-Kč. Policie případ prošetřuje jako podezření z trestného činu krádeže a intenzivně pátrá po pachateli.

Vytržení igelitové tašky

     V odpoledních hodinách dne 2. září 2010v Kladně mezi ulicemi Dr. Foustky ve směru k ulici Dlouhá procházel 69 letý muž. Následně k němu ze zadu přijel na kole mladík, který mu vytrhl z ruky igelitovou tašku a odjel. Pachatelem byl mladík na malém bicrosovém kole, který měl tmavý oděv a bílou kšiltovku. Poškozenému byla v igelitové tašce odcizena peněženka s finanční hotovostí, doklady a dioptrické brýle. Způsobená škoda činila 1 000,-Kč.  Žádná jiná újma muži nevznikla. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu krádeže.  

Neukáznění řidiči

     V odpoledních hodinách dne 4. září  2010 policejní hlídka kontrolovala v obci Doksy jedoucí dodávkové vozidlo Ford Tranzit. U řidiče byla provedena orientační dechová zkouška, při které  bylo naměřeno 2,36 promile alkoholu v dechu. Policisté 38 letého muže z Kladna zadrželi a byl převezen k dalšímu lékařskému vyšetření. Následně byl umístěn do policejní cely. Dalším policejním šetřením bylo zjištěno, že řidič není držitelem řidičského oprávnění skupiny B a tudíž řídil motorové vozidlo bez příslušné skupiny řidičského oprávnění. Případ je prošetřován jako podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Dalším neukázněným řidičem byl 40 letý muž z Kladna, který dne 3. září 2010 v ranních hodinách řídil v ulicích Kladna pod vlivem alkoholu osobní vozidlo BMW. Během jízdy havaroval do zábradlí v ulicích Vrchlického. Při následné kontrole policistů v ulici Dánská byla u tohoto řidiče orientační dechová zkouška pozitivní 1,69 promile alkoholu v dechu.  Dopravní nehoda je v šetření a muž je podezřelý z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  Dne 5. září 2010 byla provedena v obci Libušín v ul. Důl Jan kontrola osobního vozidla, které řídil 64 letý muž. Policejním šetřením bylo zjištěno, že řidiči Magistrát města Kladna v březnu letošního roku vyslovil zákaz řízení motorových vozidel. Muž je podezřelý z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

vytisknout  e-mailem