Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Viděli jste tyto nehody?

HODONÍNSKO: Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod. 

Dopravní policisté hledají svědky těchto nehod:

  1. V pátek 16. prosince 2016 v 17:50 hodin se mezi obcemi Josefov a Prušánky bočně střetla dvě osobní vozidla. Řidič červené Škody Octavia jedoucí směrem na obec Josefov měl v jednom místě částečně přejet do protisměrného jízdního pruhu. Tam se bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem Ford S max. Řidič Octavie na místě nezastavil a pokračoval dál v jízdě.
  2. V neděli 18. prosince 2016 v 15:00 hodin mezi obcemi Domanín a Moravský Písek havaroval řidič osobního vozidla Subaru Impreza. V úseku dvou po sobě jdoucích zatáček nepřizpůsobil rychlost jízdy svým, s autem dostal smyk a vyjel do travnatého příkopu vedle vozovky. Řidič po havárii odešel z místa události ke svým příbuzným v obci Domanín. Dle našeho zjištění jej do obce Domanín měl odvézt neznámý řidič v modré Škodě Octavii projíždějící tímto úsekem. Policisté potřebují svědectví tohoto řidiče.
  3. V neděli 19. prosince 2016 v době od 16:15 do 18:40 hodin došlo ve Veselí nad Moravou v ulici Hutník poblíž bytového domu č. 1474 k poškození zaparkovaného vozidla. Doposud neznámý řidič jel od silnice č. I/54 a narazil do levé zadní části po pravé straně zaparkovaného vozidla Fiat Marea. K poškození mohlo také dojít při couvání jiného vozidla za účelem parkování. Neznámý řidič však nehodu neoznámil, neřešil a z místa ujel.

Případní svědci, kteří mohli tyto nehody vidět a mohou tak přispět k jejich objasnění, se mohou ohlásit na telefonu 974 633 260 nebo přímo na linku 158.

por. Bc. Petr Zámečník, 21. 12. 2016

vytisknout  e-mailem