Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Viděl to někdo?

VSETÍNSKO: Dopravní policisté žádají svědky o informace ke střetu motorky a dodávky v Rožnově pod Radhoštěm. 

Dopravní policisté nadále zjišťují okolnosti srážky motocyklu a dodávky v pondělí dopoledne v Rožnově pod Radhoštěm. Pomohly by jim informace od případných svědků.

V pondělí okolo čtvrt na jedenáct dopoledne došlo v Rožnově pod Radhoštěm ke střetu malého motocyklu a dodávky. Ke srážce došlo na hlavním na silnici I/35 na světelné křižovatce u nákupních středisek Lidl a Billa. Po hlavní silnici v pravém jízdním pruhu směrem k centru jela na malém motocyklu třiapadesátiletá žena ze Zubří. Z její pravé strany vjel do křižovatky z místní komunikace s dodávkou tovární značky Renault šestačtyřicetiletý muž z Valašského Meziříčí s úmyslem pokračovat směrem k Zubří. Došlo ke střetu.

Při dopravní nehodě utrpěla motocyklistka lehké zranění, které si vyžádalo převoz do nemocnice. Nikdo jiný zraněn nebyl. Policisté provedli u obou účastníků dechové zkoušky, které byly negativní. Škoda na motocyklu i dodávce je shodně dvacet tisíc korun.

Policisté žádají případné svědky o informace. Tyto mohou podat na nejbližší policejní služebně nebo i prostřednictvím linky 158.

22. května 2019, por. Bc. Vladislav Malcharczik

Odkazy do noveho okna

Místo nehody

Místo nehody 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem