Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Více než stovka policistů ohlídá město před fanoušky fotbalu

ZLÍNSKO: Sobotní zápas vyhodnotili policisté jako rizikový. 

Policisté Krajského ředitelství policie Zlínského kraje se chystají na rizikový fotbalový zápas HET ligy, v němž se utkají domácí fotbalisté s týmem SK Slavia Praha.  Zápas odehrají ve Zlíně na Letné v sobotu od 17.00 hodin.

V pohotovosti budou již od třinácti hodin pořádkové jednotky policistů krajského ředitelství. Kromě těžkooděnců jsou na zápas nachystaní také policisté z obvodních oddělení Územního odboru Zlín, dopravní policisté, kriminalisté, členové antikonfliktního týmu, kynologové s policejními psy a v ulicích města se budou pohybovat také policejní koně. Celkově bude na pořádek ve městě, dopravu fanoušků do Zlína a parkování v centru města dohlížet více než stovka policistů, jak už bývá u rizikových zápasů zvykem. Při bezpečnostním opatření budou s policisty spolupracovat také strážníci městské policie a uvnitř stadionu členové bezpečnostní agentury a pořadatelé.

Připomínáme všem návštěvníkům fotbalového utkání, aby na zápas dorazili včas kvůli plánovaným bezpečnostním prohlídkám. Ostatní občany upozorňujeme na možné dopravní komplikace v centru města před a po fotbalovém utkání. Vyzýváme všechny motoristy, aby bez výhrad respektovali dopravní značení a pokyny policistů zejména při parkování.

21. září 2017, nprap. Monika Kozumplíková

vytisknout  e-mailem