Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vedoucí prodejny obviněn ze zpronevěry

ÚSTÍ NAD LABEM - vedoucímu bylo firemní účetnictví cizí a další denní info 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ Zpronevěry, kdy podezřelý 22letý muž jako zaměstnanec a zároveň vedoucí prodejny prodával zboží a nedělal o tom záznamy do firemního účetnictví. Získané peníze si nechal a následně je použil pro sebe. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 98 tisíc korun a tomuto muži hrozí trest odnětí svobody až do výše 3 let, zákaz činnosti nebo peněžitý trest.

Zloděj se vloupal do prodejního stánku
Chlumečtí policisté objasnili případ vloupání do objektu obecní tržnice. Podezřelý 20letý mladík se v polovině března vloupal do prodejního stánku na místní tržnici, ze kterého následně odcizil kartony cigaret, telefonní kupóny a další drobnosti. Svým jednáním způsobil škodu kolem 35 tisíc korun a hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 2 let.

Krádež nafty
Dosud neznámý pachatel se na parkovišti ve Vaňově vloupal do dvou kamionů, ze kterých následně odcizil 1200 litrů nafty. Celková způsobená škoda se pohybuje kolem 3 tisíc korun.

Zloděj se pokusil proběhnout přes pokladny
Trmičtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ krádeže, kdy podezřelý 27letý muž se u hypermarketu na prodejní ploše venkovního prodeje pokusil odcizit kovový gril. S tímto grilem po chvilce vyčkávání proběhl pokladnami, kde ovšem k jeho překvapení byl zadržen ostrahou prodejny. V minulosti byl za obdobnou trestnou činnost již odsouzen.

 

vytisknout  e-mailem