Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Věděla, že úvěry nebude splácet

Jezdil na kole pod vlivem a další zprávy z Bruntálska 

Věděla, že úvěry nemůže platit
Z trestného činu podvodu byla v těchto dnech policejním komisařem SKPV obviněna 40letá žena z Krnovska. Toho se měla dopustit tím, že  v průběhu roku 2005 uzavírala úvěry na to, aby mohla pokrýt náklady na splátky dříve uzavřených půjček a úvěrů. V prvním případě v březnu 2005 si vzala úvěr na částku 50 tisíc Kč, v červnu ve dvou případech si vzala půjčku a úvěr dohromady za 70 tisíc Kč. Naposledy si vzala úvěr v červnu na částku 20 tisíc Kč. Splátky po několika měsících přestala hradit. Při uzavírání všech čtyř úvěrů či půjček si byla vědoma toho, že její aktuální příjmy nebudou stačit k úhradám splátek. Způsobená škoda činí přes 65 tisíc Kč.
 
Vzal peníze z automatů
V Krnově na ulici Tolstého dne 30.9.2009 odstranil dosud neznámý pachatel mříž dveří a vnikl do restaurace. Zde vypáčil dvířka výherních hracích automatů a odcizil finanční hotovost v celkové výši 77 tisíc Kč. Šetří OOP Krnov.
 
Na kole jel pod vlivem
V 18,15 hodin dne 30.9.2009 mezi obcí Vrbno pod Pradědem a Karlovice jel 59letý muž na jízdním kole a havaroval. Při šetření nehody a dechové zkoušce mu policisté naměřili 2,31 promile alkoholu. Ke zranění osob nedošlo.
 
                                                                                  
komisař por. Bc. Tušková Pavla
 pisbr@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem