Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Věci sepsané pro výkon rozhodnutí nevydala

Věci sepsané pro výkon rozhodnutí nevydala 

 
S náklaďákem jel pod vlivem alkoholu
V úterý 1.7.2008 ve zkráceném přípravném řízení sdělili bruntálští policisté 59letému muži podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Toho se měl dopustit tím, že dne 30.6.2008 ve Valšově přijel do areálu štěrkoven s nákladním vozidlem Tatra. Byl kontrolován policisty a při dechové zkoušce mu naměřili 0,95 promile alkoholu. Po deseti minutách provedli druhou dechovou zkoušku a naměřená hodnota byla 0,87 promile. Muž přiznal, že pil alkoholické nápoje naposledy večer 29.6.2008.
 
 
 
Věci sepsané pro výkon rozhodnutí nepředala - zahájení trestního stíhání
Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí byla v těchto dnech policejním komisařem obviněna 40letá žena z Města Albrechtic. Svého jednání se měla dopustit tím, že dne 3.1.2007 ve Městě Albrechticích na ulici Osoblažské při sepisování seznamu věcí pro výkon rozhodnutí jí soudní vykonavatel poučil o tom, že televizor a DVD nesmí být zničeny, odstraněny, zatajeny a znehodnoceny. Na výzvu dne 6.3.2007 ani později je nepředala soudu a nechala je k dispozici další osobě.
 
 
 
Poblíž skládky nalezl granát
V úterý 1.7.2008 40letý muž poblíž skládky dřeva u Pradědského lesního závodu ve Vrbně pod Pradědem munici. Policisté zjistili, že se jedná o ruční granát F1, který si převzal přivolaný pyrotechnik.
 
 
 
vrchní inspektor nprap. Tušková Pavla  
pisbr@mvcr.cz                                       

vytisknout  e-mailem