Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství Zlk

Policie České republiky – KŘP Zlínského kraje

Večerní koupání je přišlo draze

VSETÍNSKO: Koupající se dvojici zmizely batohy. 

V pondělí večer přišli při koupání u jezera v obci Nový Hrozenkov dva lidé o své batohy. Škoda překročila třicet tisíc korun.

Sedmatřicetiletý muž a devětadvacetiletá žena oba z Karlovicka se domluvili na společné schůzce u jezera Balaton v obci Nový Hrozenkov. Setkali se tam v pondělí večer v deset hodin. Odložili své věci a batohy a šli si zaplavat. Když se za půl hodiny vrátili, po batozích a věcech ani památky. Prohledali okolí, ale neuspěli a tak se vydali na cestu domů.

Policistům sdělili, že věci u jezera nechali bez dozoru, nikoho v okolí neviděli. Bohužel v batozích byly mobilní telefony, peněženky, platební karty, čelovky a značkové oblečení a tak součet škod překročil téměř o tisícovku třicet tisíc korun. Policisté nadále zjišťují okolnosti této krádeže a po pachateli trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku pátrají.

Letní měsíce samozřejmě lákají ke chvílím strávených u vody. I zde je ale důležité dodržovat obezřetnost. Své věci mít neustále pod dohledem, pokud je možné, uložit cennosti v bezpečnostních schránkách. Dobré je si i rozmyslet, jaké věci brát sebou a ty cennější raději nechat doma.

13. července 2016, por. Bc. Vladislav Malcharczik

vytisknout  e-mailem