Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihomoravský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihomoravského kraje

Ve zlatnictví řinčelo sklo

HODONÍN: Zloději ukradli zlato za stovky tisíc korun 

Včera, krátce před půl třetí hodinou odpolední, došlo v Hodoníně na Národní třídě ke krádeži ve zlatnictví. Jedná se o zlatnictví LUXOR, které je naproti spořitelny a dva pachatelé zde ukradli plata se zlatými řetízky. Jeden z mladíků přistoupil beze slova k prodejnímu pultu se zlatými řetízky a nezjištěným předmětem rozbil skleněnou výplň prodejního pultu a odcizili tři plata s desítkami zlatých řetízků. Majitelce prodejny způsobili škodu v řádech stovek tisíc korun. Po krádeži vyběhli z prodejny a utíkali směrem nahoru k nádraží ČD. Je také možné, že tam na ně mohl čekat další komplic, který je odvezl autem. Policisté po obou pachatelích intenzivně pátrají. V případě dopadení jim hrozí obvinění za trestný čin Krádeže a odsouzeni mohou být až na pět let vězení.
Oba pachatelé byli ve věku kolem 20 let, měli krátce střižené vlasy a byli v černém oblečení. Na sobě měli černé bundy i kalhoty, na hlavách bílé basebalové čepice a na očích zrcadlové brýle. Jeden z nich měl na zádech bílý nápis PALM BEACH.
Žádáme všechny svědky této události nebo ty, kteří popsané muže viděli kolem půl třetí hodiny procházet po Národní třídě, aby se ozvali na linku 158 nebo přišli na nejbližší služebnu Policie ČR.
 

nprap. Petr Zámečník

Odkazy do noveho okna

NP_zlatnictvi HO

NP_zlatnictvi HO 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem